marți, 14 aprilie 2009

Cativa pasi pt un preludiu perfect:X:D


Preludiul este unul dintre lucrurile de care femeile nu se pot satura (bine mai sunt cateva, dar si acesta se afla printre ele). In fapt, multe femei considera preludiul la fel de important ca orgasmul. Femeile acorda mai multa importanta emotiilor decat actului sexual in sine, asa ca preludiul e esential.

Spre deosebire de barbati, femeile nu vor sa treaca direct la sex. Si asta pentru trupul unei femei este diferit si are nevoie de lubrifiere suplimentara si de un cadru emotional stabil. Dorinta, pasiunea, gradul de excitare sunt factori determinanti in cazul activitatii sexuale feminine. Si toate cele enumerate mai sus pot fi obtinute prin intermediul preludiului, el fiind veriga de legatura intre emotii si sex. Practic, daca un barbat incepe actul sexual direct, partenera sa va sfarsi simtindu-se ca o unealta sau un material de care te poti usor debarasa. Insa fiecare femeie e diferita, unele vor mai mult, altele mai putin, insa in general toate isi doresc un preludiu "eficient". Acestea fiind spuse, iata cinci pasi care va vor ajuta sa obtineti satisfactie garantata in timpul preludiului:

1. Spune-mi ceva

In timpul preludiului, puterea sugestiei este la fel de importanta ca si actul sexual in sine. Daca reusiti sa descrieti senzatii si atingeri, gradul excitatie va depasi cotele normale. Pentru un plus de eficacitate, evitati sa va atingeti partile intime (organele sexuale, sanii) si sa va concentrati asupra zonelor erogene mai putin vizate de obicei (gatul, bratele, abdomenul).

2. In public

Preludiul nu trebuie "incuiat" in dormtor sau intre peretii casei voastre. Daca sunteti amandoi de acord, puteti sa incepeti activitatea in public cu o sesiune de atingeri la o petrecere sau in club. Nota bene: prin atingeri nu ma refer la frecatul sanilor de pieptul lui sau atingeri indecente, ci la saruturi pasionale si mangaieri.

3. Jos hainele

Show-urile de striptease nu mai sunt doar pentru barbati, femeile au si ele parte de suficiente "demostratii" ale calitatilor "artistice" expuse de barbatii dornici. Asa ca anunta-l pe iubitul ta (daca e fit, pentru a evita orgolii ranite) sa se antreneze pentru o seara in care trebuie sa iti ofere un show de zile mari. Ca tips-uri... spune-i ca trebuie sa scape mai intai de sosete (nimic nu poate fi mai putin sexy decat un barbat imbracat doar in sosete :P), si apoi trebuie sa se dezbrace lent. Si subliniaza ca nu trebuie sa danseze sau sa se bataie pe langa vreo bara (daca esti cinica poti incerca :P). In plus, puteti incerca ceva "dirty dancing" in club si mai multa "atentie" in taxi-ul care va duce spre casa. Toate aceste actiuni vor aduce scantei in dormitorul vostru odata ajunsi acasa.

Un comentariu: